Bilanț extraordinar la lupte

„Dacă în alți ani cuceream trei medalii la Campionatele Naționale individuale de lupte pe plajă, acum am obținut șapte. A fost un concurs reușit, sunt tare mulțumit”, a transmis antrenorul Cornel Cornea, care se suplinește foarte bine cu Georgiana Filip

Dacă în alți ani cuceream trei medalii la Campionatele Naționale individuale de lupte pe plajă, acum am obținut șapte. A contat mult pregătirea pe nisip, pe care am efectuat-o pe plaja Complexului Turistic de Natație Târgoviște, unde am găsit deschidere. A fost un concurs reușit, sunt tare mulțumit, a transmis antrenorul Cornel Cornea, care se suplinește foarte bine cu Georgiana Filip.

Aur pentru Diana Vlăsceanu

Cel mai important rezultat a fost reușit de Diana Vlăsceanu, care a terminat pe locul 1 la juniori și pe 3 la cadeți (cat. +70 kg). Medalie de bronz la seniori a obținut și Maria Cioclea (cat. 50 kg), în timp ce Ionuț Cimpoca și-a adjudecat-o la juniori (cat. 60 kg), cu toții legitimați la Clubul Sportiv Târgoviște.

Pentru Clubul Sportiv Școlar Târgoviște au punctat la cadeți Simona Ionescu (locul 2, cat. 50 kg), Elena Nae (locul 3, cat. 50 kg) și Antonio Coman (locul 3, cat. +70 kg). Au mai concurat, fără să prindă podiumul, Ionuț Drăgănescu (cat. 70 kg), Adrian Bârdeș (cat. 80 kg), Tania Ionescu (cat. 60 kg) și Andreea Minescu (cat. +50 kg).