art_170904_lupteLuptătorul de la Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte s-a clasat pe podium la Campionatul Naţional Individual de lupte libere pe plajă

Performanţă foarte bună pentru Antonio Coman, legitimat la Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte, la Campionatul Naţional Individual de lupte libere de plajă. Elevul lui Cornel Cornea a urcat pe podium la competiţia desfăşurată la Mamaia, la care au participat luptători de calitate din ţară.

Antonio Coman a cucerit medalia de bronz la cadeţi, la caregoria +70 kg, după evoluţii foarte bune. De asemenea, o evoluţie apreciabilă a avut şi un alt luptător de la Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte, Adrian Bârdeş, care s-a clasat poe locul 5 la categoria 70 kg. Tot pe locul 5 s-a poziţionat şi un luptător de la Clubul Sportiv Târgovişte, Ionuţ Drăgănescu, pregătit tot de Cornel Cornea, care a terminat pe locul 5 la categoria 60 kg.

În clasamentul pe cluburi, Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte a stat foarte bine, ocupând la finalul locul al doilea. Sunt rezultate notabile, care confirmă încă o dată valoarea luptătorilor târgovişte, dar şi a antrenorului Cornel Cornea, un adevărat şlefuitor de talente.