Cornel Pătrășcanu face o treabă bună cu copiii de la Glodeni

Aruncarea greutății, o probă care aduce medalii pentru CSȘ Târgoviște

❚ Antrenorul secţiei de aruncări a CSŞ Târgovişte spune că Ana-Maria Mihai este o sportivă de mare perspectivă

Medalia de bronz obţinută de Ana-Maria Mihai la aruncarea greutăţii, în cadrul Campionatelor Naţionale Indoor destinate juniorilor II, de la Bacău, nu reprezintă o surpriză pentru Cornel Pătrăşcanu, antrenor în cadrul Clubului Sportiv Şcolar Târgovi şte şi cel care o pregăteşte pe sportivă. Acesta susţine că Ana-Maria este o sportivă de mare perspectivă, având un record naţional la copii şi nu mai puţin de 20 de medalii obţinute până acum.

„Mă aşteptam la această performanţă din partea sportivei mele, poate chiar la mai mult. Ana-Maria Mihai este o sportivă bună, de viitor şi foarte conştiincioasă. Are record naţional la copii şi 20 de medalii obţinute până acum, dar mai sunt şi alţi sportivi de perspectivă aici”, ne-a mărturisit antrenorul Cornel Pătrăşcanu.

19 medalii anul trecut

Anul trecut, sportivii pregătiţi de Cornel Pătrăşcanu au obţinut nu mai puţin de 19 medalii, iar în urma cu doi ani, 24 de medalii. Pentru 2013, antrenorul dâmboviţean îşi propune să obţină cel puţin 10 medalii. Chiar dacă nu sunt excelente condiţiile de pregătire, alte cluburi din ţară beneficiind de săli dotate şi de tot ce este necesar pentru practicarea acestui sport, iată că sportivii pregătiţi de Cornel Pătrăşcanu fac, totuşi, performanţă.

„Ne pregătim la Glodeni, la Târgovişte, peste tot. Nu ne putem compara cu cei care au săli pentru aruncări şi toate cele, dar sunt condiţii bune, acceptabile. La noi, la aruncări, este mai complicată treaba cu sectoarele de aruncări, aici este problema. Ne trebuie sectoare de aruncări de disc, de suliţă, cu greutatea putem să lucrăm mai peste tot unde este un petic de astfalt şi un sector de 20 metri”, a spus antrenorul secţiei de aruncări de la CSŞ Târgovişte.

www.jurnaldedambovita.ro