art_180525_138css

Formaţia pregătită de Mihai Tătăranu a trecut miercuri în semifinale de Piroş Security Arad, scor 6-2 (Camelia Moraru 2, Georgiana Vasile 2, Alexandra Sfiea şi Ioana Ionescu) * Pentru ca marţi, 29 mai, de la ora 18.00, să joace la Sf. Gheorghe pentru marele trofeu cu Heniu Prundu Bârgăului, care s-a impus în penultimul act cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, după loviturile de departajare (7-6)

Echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte a reuşit o frumoasă performanţă, calificându-se după o pauză de 10 ani în finala Cupei României.

Formaţia pregătită de Mihai Tătăranu a trecut miercuri în semifinale de Piroş Security Arad, scor 6-2 (Camelia Moraru 2, Georgiana Vasile 2, Alexandra Sfiea şi Ioana Ionescu). Pentru ca marţi, 29 mai, de la ora 18.00, să joace la Sf. Gheorghe pentru marele trofeu cu Heniu Prundu Bârgăului, care s-a impus în penultimul act cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, după loviturile de departajare (7-6). Echipa câştigătoare Pentru a ajunge în ultima fază a competiţiei, CSŞ Târgovişte a mai depăşit Universitatea Alexandria (1-0) şi CFR 1933 Timişoara (4-2). Mihai Tătăranu a folosit în meciul cu Piroş Security Arad o formula de echipă cu Ruxandra Neagu – Mihaela Neacşu, Georgiana Vasile, Nicoleta Barbos, Florentina Ionescu, ştefania Burcea, Sanda Oprică, Mihaela Merlan, Camelia Moraru, Alexandra Sfiea şi Maria şoimu.

CSŞ Târgovişte nu a câştigat niciodată Cupa României, unde a mai ajuns o singură data în finală.