Județul nostru suferă handbal, mai ales la echipele de seniori, dar  Junioarele 2 din cadrul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște reușeșc să ne reprezinte județul cu succes. Echipa pregătită de Adrian Apostol a încheiat pe locul 2 prima fază a competiției, reușind să adune 21 de puncte, fiind depășită doar de Corona Brașov. Din Seria D au mai făcut parte Activ CSO Plopeni, CSM Ploiești, CSȘ Ploiești și CSȘ Dinamo Brașov. Formația târgovișeană, Corona Brașov și Activ CSO Plopeni sunt echipele care au obținut calificarea la Turneul Semifinal, care începe în acest weekend și se termină la finalul lunii aprilie.

Grupă dificilă

În Grupa Valoare 2, fetele pregătite de Adrian Apostol vor da peste adversari extrem de dificili. Pe lângă Corona Brașov și Activ CSO Plopeni, din această grupă mai fac parte CSM București, CSȘ 2 București și Unirea Dobroești. Sâmbătă, CSȘ Târgoviște evoluează în deplasare la CSȘ 2 București, de la ora 11.30. Antrenorul formației târgoviștene, Adi Apostol, subliniază faptul că grupa este una foarte grea, mai ales că jucătoarele formației târgoviștene sunt mai mici de vârstă. „E imposibil să treci mai departe dintr-o asemenea grupă, în care ai campioana și vicecampioana, iar mai departe se califică doar două formații. S-a schimbat modul de organizare, se va juca tur-retur, înainte se organiza totul într-o săptămână, dar costurile erau mult mai mari. Acest sistem este mai bun pentru noi, mai ales că fetele sunt la școală și pun preț și pe educație. Jucătoarele noastre sunt mai mici de vârstă, unele dintre ele sunt 2005, majoritatea sunt 2004, dar celelalte echipe au jucătoare de 2003”, a spus antrenorul CSȘ-ului.

Lotul CSȘ Târgoviște

Adrian Apostol se bazează pe următoarele jucătoare: Serena Ciulei, Alexandra Mihălăchioiu, Ana Maria Zidăroiu, Ștefania Vlad, Dalia Stângă, Andra Marin, Melisa Răcaru, Georgiana Stan, Maria Mosang, Diana Zimța, Mădălina Margalina, Rafaela Dumitrache, Cristiana Nițu, Maria Negroiu, Ștefania Grozoiu și Diana Grigorescu.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

sursa media: http://sportimpact.ro/css-targoviste-tine-steagul-sus-si-la-handbal-turneu-semifinal-pentru-pumele-lui-adi-apostol/#