art_170409_minivolei

Echipa pregătită de Ion Atanasiu a făcut o figură mai mult decât frumoasă la turneul final de la Craiova, unde a cucerit argintul, după un parcurs foarte bun.

"Este o performanţă, dar se putea mai mult. Dacă se putea câştiga aurul era şi mai bine. Sunt foarte mulţumit de evoluţia jucătoarelor mele, au făcut jocuri foarte bune şi toată lumea a fost încântată de CSȘ Târgovişte", a mărturisit antrenorul de la clubul târgoviștean

Calificată la turneul final de minivolei fete de la Craiova, după un parcurs excepţional la turneul semifinal, echipa Clubului Sportiv Școlar Târgovişte a făcut senzaţie în Oltenia. Chiar şi pătrunderea printre cele mai bune opt echipe din ţară era o reuşită, o performanţă mare, care arată că Târgoviştea poate produce voleibaliste valoroase pe viitor, cu ceva mai multă implicare din partea tuturor. Dar un poziție de vicecampioană este cu adevărat grandioasă, o performanţă uriaşă, pentru care micile voleibaliste de la CSȘ Târgovişte şi, mai ales, antrenorul Ion Atanasiu merită tot respectul.

Parcurs excepţional

Au fost finaliste! Elevele lui Ion Atanasius au pătruns în finala de ieri după ce au bătut sâmbătă pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-1, asta după ce au ieşit cu brio dintr-o grupă din care au mai făcut parte CSV Craiova, CSM Bucureşti şi Penicilina Iaşi. Au jucat cu tărie, cu o dorinţă arzătoare de a ajunge cât mai sus pe podium. În ultimul act, CSȘ Târgovişte a întâlnit CSM Bucureşti, o echipă puternică, care trecuse cu 3-0 de CSȘ Bacău în semifinale. Din păcate, elevele lui Ion Atanasiu au pierdut cu 0-3 confruntarea cu bucureştencele (13, 24, 23), la capătul unui joc foarte disputat, în care au fost şi câteva decizii de arbitraj care au lăsat loc de comentarii. Trebuie spus că CSM Bucureşti a format un lot din cele două echipe cu care a participat la turneul semifinal, ceea ce a reprezentat un avantaj.

"Sunt foarte mulţumit de evoluţia jucătoarelor mele"

"Este o performanţă, dar se putea mai mult. Ne-am bătut de la egal la egal cu CSM Bucureşti, au fost şi câteva decizii de arbitraj nemulţumitoare, iar fetele au picat apoi. Noi am mers la turneul final cu gândul la o medalie, ne gândeam la măcar o medalie de bronz şi am luat argintul. Dacă se putea câştiga aurul era şi mai bine. Sunt foarte mulţumit de evoluţia jucătoarelor mele, au făcut meciuri foarte bune şi toată lumea a fost încântată de CSȘ Târgovişte",  ne-a transmis Ion Atanasius, antrenorul echipei de minivolei de la clubul târgoviștean. Ioana 

Popescu a fost desemnată MVP-ul turneului final.

Din lotul deplasat la Craiova au făcut parte: Ioana Popescu, Andrada Dumitrescu, Andreea Neagu, Diana Cristescu, Teodora Vlad, Raluca Puică, Emily Șăulean, Ștefania Barbu şi Andreea Popescu.