De neoprit la Târgu Mureș! Doi sportivi de la CSȘ Târgoviște, campioni ai României la Naționalele de lupte pentru juniori 4

 

Cei mai mici luptători ai Clubului Sportiv Școlar Târgoviște au fost de neoprit la ediția din acest an a Campionatului Național Individual pentru juniori 4 (9-11 și 12-13 ani), găzduit de orașul Târgu Mureș, week-end-ul trecut.

Doi dintre sportivii clubului târgoviștean au reușit să devină campioni ai României la capătul unor evoluții foarte bune pe durata concursurilor în care au fost angrenați.

Astfel, Alexandra Girescu și Narcis Maghiran au revenit acasă cu aur după ce au învins toți adversarii care le-au ieșit în cale la competiția de la Târgu Mureș. Pentru cei doi sportivi de la CSȘ Târgoviște, rezultatele obținute la Campionatul Național pentru juniori 4 sunt cele mai importante din scurta lor carieră sportivă.

Un alt sportiv de la CSȘ care a urcat pe podium de premiere la Târgu Mureș a fost Dario Nicolae Cudric. Acesta a obținut medalia de bronz, după ce a devenit învingător într-una dintre finalele mici.

Antrenorii secției de lupte a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, Georgiana Filip Paic și Marin Filip, s-auu arătat extrem de mulțumiți de prestația celor trei sportivi care au urcat pe podiumul de premiere.

“Vrem să le mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această deplasare, părinților și nu în ultimul rând acestor copilași care ne-au promis că se vor întoarce cu cele mai strălucitoare medalii și au reușit. Felicitări dragii noștri! Suntem mândrii de voi mai ales că lipsa noastră de la acest campionat nu v-a împiedicat să vă atingeți obiectivele și ne-ați reprezentat cu mândrie ! Mult succes în continuare”, au transmis cei doi antrenori ai secției de lupte de la CSȘ Târgoviște.

sursa: https://dbonline.ro/de-neoprit-la-targu-mures-doi-sportivi-de-la-css-targoviste-campioni-ai-romaniei-la-nationalele-de-lupte-pentru-juniori-4