Este prima femeie desemnată Antrenorul anului! „Sunt foarte fericită”

Este din nou anul luptelor la nivel județean, însă de data aceasta al femeilor luptătoare. Dacă până acum eram obișnuiți cu maestrul Cornel Cornea în postura campionului absolut, de data aceasta s-a impus Georgiana Filip (Paic), de o manieră categorică. Transferul său la CSM Târgoviște s-a dovedit o mutare inspirată, iar Georgiana Filip este prima femeie din istoria sportului dâmbovițean desemnată Antrenorul anului. Dacă mai punem că Diana Vlăsceanu a fost votată Sportivul dâmbovițean al anului 2021, cu punctaj maxim, supremația luptelor la nivel local este incontestabilă. Podiumul antrenorilor a fost completat de alți doi antrenori de la CSM Târgoviște, Giovanni Caprara (volei) și Nicu Tamaș (box). Lista selectă din Top 10 i-a mai cuprins pe Cătălin Tănase, Cornel Cornea, Gheorghe Stan, Mihai Marin, Romel Mușa, Desdemona Banu Ionescu și Nicolae Guțoiu.

Mă ambiționează și mă motivează pentru următorul vis, Olimpiada”

Georgiana Filip (36 de ani) a triumfat, în principal, grație rezultatelor foarte bune obținute de sportivele sale de la CSM Târgoviște, Diana Vlăsceanu, Simona Ionescu și Denisa Fodor, toate campioane și medaliate naționale. În plus, a avut o activitate intensă atât la CSȘ Târgoviște, cât și la Centrul Național de Junioare Mici (13-15 ani). După 13 titluri de campioană a României la lupte seniori, la care se adaugă două medalii de argint la nivel continental, în 2011 la simplu și în 2017 pe echipe, Georgiana Filip a ridicat trofeul și la secțiunea antrenorilor. „Mă bucur că am reușit să fac cu succes trecerea de la sportiv, la antrenor. Sunt foarte fericită că pot menține luptele la nivel înalt în județul Dâmbovița. Mă ambiționează acest lucru și mă motivează pentru următorul vis, calificarea la Olimpiadă cu sportivele mele și, de ce nu, câștigarea unei medalii. Le mulțumesc tuturor pentru aprecieri și le doresc Sărbători frumoase!”, este mesajul primei femei din fenomenul local, desemnată Antrenorul anului în Anchetele Sport Impact, dar și la Gala Sportului Dâmbovițean.

Cum s-a votat!

Nici la această secțiune publicul online nu a atins pragul minin impus la nivelul nominalizărilorastfel că tot specialiștii și jurnaliștii au stabilit ierarhia finală. Iar ei au fost aleși de noi, în număr de 10 pentru fiecare categorie. Lista specialiștilor i-a cuprins pe Alexandru Badea, Dragoș Bizdrigheanu, Marius Costache, Marian Enache, Robert Harabagiu, Vasile Lupașc, Claudiu Mănescu, Cătălin Olteanu, Ciprian Prisăcaru și Cristian Savu  (în ordinea alfabetică). Din partea jurnaliștilor, au nominalizat Adrian Albu, Andrei&Tinel Aldea, Gabriel Degeratu, Liviu Dobre, Marius Dumitrache, Bogdan Gheorghe, Alexandru Istrate, Costin Mihai, Ionuț Parghel și Cosmin Sava. Va urma secțiunea cea mai complexă, în care se va vota pentru Omul anului în Dâmbovița.

Clasament final

1. Georgiana Filip (lupte, CSM-CSȘ Târgoviște) – 24p

2. Giovanni Caprara (volei, CSM Târgoviște) – 18p

3Nicu Tamaș (box, CSM Târgoviște) – 17p

4Cătălin Tănase (baschet, CSM-CSȘ Târgoviște) – 10p

5. Cornel Cornea (lupte, CS-CSȘ Târgoviște) – 9,5p

6Gheorghe Stan (box, CS Târgoviște) – 8p

7. Mihai Marin (arte marțialeMarin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște) – 6,5p

8. Romel Mușa (judo, CSȘ-CSM Târgoviște) – 6p

9. Desdemona Banu Ionescu (atletism, CS Târgoviște) – 5,5p

9. Nicolae Guțoiu (atletism, CSȘ-CS Târgoviște) – 5,5p

Clasament specialiști

1. Georgiana Filip – 12p

2. Giovanni Caprara – 10p

3. Cătălin Tănase – 8p

4Nicu Tamaș – 7p

5. Romel Mușa – 6p

6. Desdemona Banu – 2,5p

6. Cornel Cornea – 2,5p

6. Mihai Marin – 2,5p

6Ionuț Munteanu – 2,5p

6. Gheorghe Stan – 2,5p

6. Gheorghe Tzitzeclis – 2,5p

Clasament jurnaliști

1. Georgiana Filip – 12p

2. Nicu Tamaș – 10p

3. Giovanni Caprara – 8p

4Cornel Cornea – 7p

5. Nicolae Guțoiu – 5,5p

5. Gheorghe Stan – 5,5p

7. Mihai Marin – 4p

8. Desdemona Banu – 3p

9. Cătălin Tănase – 2p

10. Ionuț Munteanu – 1p

 

sursa: http://sportimpact.ro/georgiana-filip-scrie-istorie-in-sportul-dambovitean-este-prima-femeie-desemnata-antrenorul-anului-sunt-foarte-fericita/