„Acoperişul de la căminul sportiv era într-o stare avansată de degradare, iar în camere se infiltra apa, încât stăteam cu găleţi şi lighene. Au fost schimbate învelitoarea din tablă, jgheaburile, burlanele, astereala, şarpanta, tavanele, dar şi izolaţia termică”, a transmis directorul Cătălin Tănase

* Sauna, bazinul, grupurile sanitare şi duşurile de la sala de jocuri au fost reabilitate prin venituri proprii şi sponsorizări. Din aceleaşi surse a fost renovată şi reamenajată sala de judo şi lupte, unde s-a intervenit inclusiv prin schimbarea geamurilor termopane şi a protecţiei pereţilor cu bureţi

* „Urmează modernizarea sălii de forţă. Mai avem în plan să intervenim şi la nivelul vestiarelor de sub tribuna oficială a stadionului Eugen Popescu. Ne-am mai dori un teren de antrenament pentru secţia de fotbal”, a prezentat Tănase şi proiectele pentru perioada următoare.

art_180125_6investitii

Gala Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte a atras şi mai mult atenţia asupra instituţiei manageriată de Cătălin Tănase şi de Gabriela Trandafirescu, prezenţi la ultima ediţie a emisiunii Sport Show, de la Columna TV. Instituţie sportivă cu cea mai bună infrastructură din oraş, dar care continuă să investească la acest capitol. În ultima perioadă a fost schimbat acoperişul căminului sportiv, a fost reabilitată baza de recuperare şi renovată sala de atletică grea.

Finanţare de la minister pentru acoperişul căminului sportiv

„Acoperişul de la căminul sportiv era într-o stare avansată de degradare, iar în camere se infiltra apa, încât stăteam cu găleţi şi ligheane. Am solicitat şi am primit finanţare de la Ministerul Educaţiei Naţionale, în valoare de 350.000 lei. Au fost schimbate învelitoarea din tablă, jgheaburile, burlanele, astereala, şarpanta, tavanele, dar şi izolaţia termică”, a transmis directorul Cătălin Tănase, mulţumit că şi-a găsit rezolvare o problemă majoră privind cazarea sportivilor.

Baza de recuperare a fost reabilitată

Sauna, bazinul, grupurile sanitare şi duşurile de la sala de jocuri au fost reabilitate prin venituri proprii şi sponsorizări. Din aceleaşi surse a fost renovată şi reamenajată sala de judo şi lupte, unde s-a intervenit inclusiv prin schimbarea geamurilor termopane şi a protecţiei pereţilor cu bureţi. O altă investiţie care se impunea şi care oferă un plus la nivelul condiţiilor de pregătire pentru sportivii secţiilor amintite.

Proiecte de investiţii

„Urmează modernizarea sălii de forţă, care va fi utilată corespunzător. Mai avem în plan să intervenim şi la nivelul vestiarelor de sub tribuna oficială a stadionului Eugen Popescu, pentru atleţi, însă acolo lucrarea este un pic mai complexă, întrucât zidul are o fisură destul de mare şi trebuie consolidat. Ne-am mai dori un teren de antrenament pentru secţia de fotbal şi am identificat câteva locaţii interesante în oraş. O perioadă ne-am folosit de baza proprie de la Nucet, care acum se află în conservare”, a prezentat Tănase şi proiectele pentru perioada următoare.