CSȘ Târgoviște a devenit, marți seara, prima câștigătoare a Cupei AJF Dâmbovița. Juniorii de la CSȘ au încheiat competiția pe primul loc după ce au învins în finală pe Chindia Târgoviște, cu scorul de 1-0. Reușita câștigătoare a întâlnirii a fost semnată de Cătălin Ene, în minutul 51, din penalty. Prin câștigarea trofeului pus în joc, formația pregătită de Nicu Croitoru a arătat că a fost cea mai în formă echipă din cadrul turneului de fotbal organizat de AJF Dâmbovița.

Lotul echipei CSȘ Târgoviște pentru ediția din acest an a Cupei AJF Dâmbovița a cuprins următorii jucători:  Leonard Andrei, Andrei Mocanu, Tudor Nițoi, Andrei Budoiu, Renato Tănase, Andrei Vintilescu, Cătălin Ene, Eduard Dobre, Mario Cristea, Mihai Enache, Mihai Pătulea, Gabriel Samoilă, Mihai Vamă, Andrei Iancu, Adrian Terec, Alexandru Petre, Mark Pădurariu, Eduard Stoican, Vlăduț Zamfirache, Andreas Răuță și Daniel Stan.

Disputa dintre cele două formații s-a desfășurat în nocturnă pe terenul sintetic din apropierea Complexului Turistic de Natație. Finala competiției a fost urmărită din tribune de aproximativ 200 de spectatori. La meci a asistat și antrenorul Chindiei Târgoviște, Emil Săndoi.

Finala mică a Cupei a fost adjudecată de Străjerii Târgoviște, după ce a trecut de GȘA Nucet cu scorul de 6-0.

sursa: https://dbonline.ro/juniorii-de-la-css-targoviste-invingatori-la-cupa-ajf-dambovita/