Luptătoarea Simona Ionescu a fost din nou la înălțime! Sportiva legitimată la CSȘ Târgoviște a ajuns încă o dată campioană a României la lupte libere în această toamnă.

De această dată, sportiva antrenată de Georgiana Filip Paic a luat aurul la Campionatul Național în sală pentru juniori, găzduit de orașul Bacău, la sfârșitul săptămânii trecute.

Simona Ionescu a devenit campioană a României la juniori în limitele categoriei 55 de kilograme. În finala pentru aur, sportiva de la CSȘ a învins-o pe Rebeca Balangă, de la CSM Craiova.

Dâmbovițeanca a ajuns la al treilea titlu național cucerit în ultimele două  săptămâni, după ce în perioada 9-11 octombrie a a cucerit de două ori aurul la Naționale de Luptă pe plaje, atât la juniori, cât și la seniori.

“Simona are parte de un an excepțional. A ajuns la al treilea titlul de campioană în doar două săptămâni. Evoluează din ce în ce mai bine, iar rezultatele sale sunt pe măsură. Este o luptătoare de mare perspectivă”, ne-a declarat Georgiana Filip Paic, cea care o pregătește pe talentata sportivă de la CSȘ Târgoviște.

Următorul concurs la care va lua parte Simona Ionescu va fi Campionatul Național de Lupte pentru seniori, ce va fi găzduit de orașul Resița, în perioada 23-25 octombrie. Ultimul concurs la care va participa  dâmbovițeanca în acest an va fi Campionatul Național de Lupte dedicat sportivilor U23, programat în luna noiembrie.

În urmă cu un an, Simona Ionescu a devenit vicecampioană la Campionatul Balcanic pentru cadeți, campioană a României la cadeți și vicecampioană a României la juniori.

sursa: http://dbonline.ro/luptatoarea-simona-ionescu-din-nou-la-inaltime-sportiva-de-la-css-targoviste-devenit-pentru-treia-oara-campioana-romaniei-ultimele-doua-saptamani/