Se merge bine și la minihandbal! Juniorii născuți în 2007-2008 de la CSȘ Târgoviște s-au calificat la turneul semifinal.

css-minihandbal-e1523516035201

Secția de handbal a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște funcționează la parametri maximi în acest sezon. Clubul dâmbovițean a calificat până acum două echipe la turneele semifinale ale campionatelor naționale.

Prima formație a fost cea de junioare III, antrenată de Adrian Apostol, iar a doua cea de juniori născuți în 2007 -2008 și mai mici, pregătită de Marian Timpuriu și Georgian Oprea. Echipa de băieți a reușit accesul la turneul semifinal de minihandbal după ce s-a clasat pe primul loc la Turneul Euroregiunii RO 3, desfășurat la Plopeni. În localitatea prahoveană, micuții handbaliști dâmbovițeni au trecut pe rând de CSȘ Alexandria (24-12), CO Mizil (38-22), CSM Ploiești (40-12) și de CS Breaza (31-13). Obiectivul la turneul semifinal al echipei târgoviștene va fi calificarea la turneul final. “Ținta noastră va fi calificarea la turneul final. Lotul este destul de echilibrat și dornic de performanță. În acest sezon ne-am mișcat bine. Copiii s-au comportat foarte bine la Plopeni. Au crescut mult în ultima perioadă. Am preluat această grupă în 2016, iar acum se văd rezultatele după o muncă asiduă”, ne-a declarat Marian Timpuriu. Lotul CSȘ-ului cuprinde următorii copii: Ștefan Tudose, Octavian Bolovăneanu – portari, Radu Vasile, Rareș Buleandră, Andrei Preda, Ștefan Păuna și Nicolae Barbu – jucători de câmp. Majoritatea copiilor sunt din mediul rural, din localități precum Răzvad, Săcuieni, Vârfuri sau Dărmănești. “Facem două-trei antrenamente pe săptămână. În cea mai mare parte copiii provin din mediul rural. Facem tot posibilul ca ei să ajungă la fiecare antrenament. Câteodată, noi antrenorii, facem pe taximetriștii pentru ca ei să fie prezenți la antrenamente”, a încheiat Marian Timpuriu.