Performanță pentru micile handbaliste de la CSȘ Târgoviște! Echipa de junioare 3 s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Național

foto-css-2
Performanță remarcabilă reușită de echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște la Campionatul Național pentru junioare III la sfârșitul săptămânii trecute. Formația antrenată de Adrian Apostol s-a calificat la turneul semifinal al întrecerii, ce va avea loc, cel mai probabil, în perioada 11-15 aprilie.

Calificarea în noua fază a întrecerii a fost obținută dramatic, în ultima etapă a campionatului, după o victorie de ținut minte în fața Grupului Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului 2 a seriei F. Împotriva formației vâlcene, CSȘ Târgoviște s-a impus cu 20-17, iar succesul neașteptat a urcat echipa dâmbovițeană pe locul 3, fapt ce i-a permis să meargă mai departe alături de primele două clasate: CS Chimia Râmnicu Vâlcea și Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea. CSȘ a încheiat campionatul cu 59 de puncte acumulate, dar și după ce a dus o luptă aprigă cu CSM Făgăraș pentru întâietatea ultimului loc pe podiumul seriei F. Bucuria calificării la turneului semifinal a provocat multă bucurie în rândul conducerii tehnice a echipei dâmbovițene. “Calificarea reprezintă pentru noi o sărbătoare. A trebuit să luptăm din greu pentru a prinde locul 3. Am avut parte de o luptă strânsă cu Făgăraș. Fetele s-au comportat excepțional cu Energetic Râmnicu Vâlcea, echipă în care se regăsesc numeroase jucătoare de la Centrul Național de Excelență de la Vâlcea. Ne dorim să facem o figură frumoasă la turneul semifinal”, ne-a declarat Adrian Apostol. Lotul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște cuprinde următoarele jucătoare: Izabela Mijoi, Alexandra Mihălăchioiu – portari, Andra Marin, Ștefania Grozoiu, Ana Maria Zidăroiu, Dalia Stângă, Ștefania Vlad, Izabela Gânju, Georgiana Stan, Alexandra Chircă, Diana Grigorescu, Melisa Răcaru, Cristiana Nițu, Diana Zința și Serena Ciulei – jucătoare de câmp. La turneul semifinal CSȘ Târgoviște va face parte din grupa 1, alături de Phoenix Baia Mare, CSM București, Dinamo Brașov, CSȘ Bacău și Danubius Călărași, iar turneul va fi ăzduit de Cisnădie. Pe de altă parte, cu un sezon în urmă, Adrian Apostol a calificat echipa de junioare 4 a CSȘ-ului la turneul final, la capătul căruia gruparea târgovișteană a terminat pe locul 5.

foto-css-3