Echipa de judo de la CSȘ-CSM Târgoviște a dat lovitura la Campionatul Național de judo U13 de la Arad. În cadrul competiției care a avut loc în weekend-ul trecut, sportivii antrenați de Romel Mușa și Gogu Dragoș au obținut nu mai puțin de patru medalii.

Cea mai impresionantă performanță a echipei a fost obținută de Anca Banu, care a reușit să obțină medalia de argint la categoria 28 de kilograme. Micuța judocă de la CSȘ-CSM Târgoviște a reușit să câștige toate meciurile până în finală, iar apoi s-a luptat cu determinare și tehnică în fața adversarelor sale.

De asemenea, alți trei sportivi de la CSȘ-CSM Târgoviște au urcat pe podium, obținând medalii de bronz la categoriile lor de greutate: Sonia Mare (44 kg), Irina Cîrstina (+57kg) și Darius Pechea (42 kg). De menționat că Medeea Radu, reprezentanta echipei la U15, a obținut și ea o medalie de bronz la categoria 52 de kilograme.

Campionatul Național de judo U13 este una dintre cele mai importante competiții pentru sportivii la această vârstă, iar performanțele obținute de echipa de la CSȘ-CSM Târgoviște sunt cu atât mai remarcabile cu cât au trebuit să se lupte cu adversari puternici din întreaga țară. Cu toate acestea, tinerii sportivi au dat dovadă de tehnică, determinare și spirit de învingători, reușind să iasă învingători din meciurile dificile.

Performanța remarcabilă a echipei de judo de la CSȘ-CSM Târgoviște este o sursă de mândrie pentru comunitatea locală și pentru școala lor, care i-au susținut și încurajat pe acești tineri sportivi. Ei au demonstrat că talentul, munca grea și disciplina sunt ingrediente esențiale pentru succesul în sport.

Aceste rezultate impresionante sunt o motivație suplimentară pentru sportivii de la CSȘ-CSM Târgoviște, care vor continua să se antreneze și să performeze la cel mai înalt nivel în competițiile viitoare. Ei și-au dovedit deja abilitățile și potențialul, iar acum se pregătesc să își consolideze poziția în topul performanțelor în sportul de judo.