Podiumuri numeroase pentru luptătorii de la CSȘ Târgoviște la Memorialul “Ilie Marinescu”! Andreea Minescu și Tania Ionescu au terminat pe primul loc.

lupte-2-696x522

Comportare bună pentru micii luptători ai Clubului Sportiv Școlar Târgoviște la Memorialul “Ilie Marinescu”, desfășurat la Craiova, la sfârșitul săptămânii trecute. La cea de-a 9-a ediție a turneului destinat copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, sportivii antrenați de Georgiana Filip-Paic au avut parte de numeroase prezențe pe podiumul de premiere.

La capătul unor evoluții bune, Andreea Minescu (cat. 72 kg) și Tania Ionescu (58 kg) au încheiat turneul pe primul loc. De asemenea, pe locul 2 a terminat Aurica Despa (40 kg), iar pe ultima poziție a podiumului au încheiat Daria Gheorghe (44 kg), Leonard Tomescu (35 kg), Alin Coteț (52 kg) și Alin Grădinaru. Aproape de podium, după eșecurile din finalele mici, au terminat alți trei sportivi ai clubului târgoviștean: Elena Nae (46 kg), Larisa Bucur (65 kg) și Alexandru Cimpocă. La finalul întrecerii, în urma rezultatelor obținute, Georgiana Filip-Paic a felicitat pe o rețea de socializare toți luptătorii de la CSȘ Târgoviște prezenți ediția din acest an a Memorialului “Ilie Marinescu”. “Bravo copilași! Suntem mândri de voi, dar se poate și mai bine”

lupte-6 lupte-1 lupte-3 lupte-4 lupte-5