Rezultate excelente pentru sportivele Cluburilor Dambovițene la ediția din acest an a Campionatului Național de Lupte pe Plajă pentru juniori si seniori, găzduite pe plaja din Mamaia

Simona Ionescu, antrenată de Georgiana Filip Paic, a devenit campioană a României la juniori după ce a avut parte de o evoluție senzațională pe plaja de la malul mării. Sportiva de la CSȘ Târgoviște și-a adjudecat medalia de aur în urma unei prestații excelente la concursul dedicat categoriei 60 de kilograme. Talentata luptătoare a terminat pe primul loc întrecerea după ce a înregistrat numai victorii pe linie.

O altă luptătoare dâmbovițeană care s-a remarcat din plin la ediția din acest an a competiției a fost Maria Cioclea, aflată în dublă legitimare. Sportiva pregătită de Cornel Cornea a ajuns vicecampioană națională atât, la seniori, cât și la juniori, în limitele categoriei 50 de kilograme. La seniori, Maria a reprezentat CS Târgoviște, iar la juniori a concurat pentru CSȘ Târgoviște.

De asemenea, la juniori, într-un clasament al medaliilor obținute, CSȘ Târgoviște s-a clasat pe primul loc, după ce sportivele clubului și-au trecut un cont un aur și un argint.

Un alt sportiv al cluburilor dâmbovițene care a terminat cu fruntea sus Naționalele de plajă a fost Dan Vlăsceanu, de la CS Târgoviște. Acesta  s-a clasat pe locul 4 la concursul dedicat categoriei 80 de kilograme și a ratat la mustață câștigarea medaliei de bronz.

sursa: https://dambovitanews.ro/sport/rezultate-excelente-pentru-sportivele-cluburilor-dambovitene-la-editia-din-acest-an-a-campionatului-national-de-lupte-pe-plaja-pentru-juniori-si-seniori-gazduite-pe-plaja-din-mamaia/