Un judoka de la CSȘ Târgoviște în lotul național de cadeți! Fostul vicecampion al României la U15 este una dintre marile speranțele ale judo-ului dâmbovițean

moga-e1518515395971-696x596

Un judoka de la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște se află pe cai mari în acest an. Andrei Moga a fost selecționat în  lotul național de cadeți al României, în care se mai regăsesc alți 15 sportivi din țară. Sportivul de la CSȘ, antrenat de Romel Mușa, este una dintre marile speranțe ale judo-ului dâmbovițean, fiind component al categoriei 60 de kilograme.

Andrei Moga a devenit în 2015 vicecampion al României la U15 și tot în acel an la Balcaniadă a ocupat locul al cincilea la categoria sa. În schimb, anul trecut la Naționalele de U18 a terminat tot pe locul 5. La primul concurs din acest an, la etapa de zonă a Naționalelor Școlare desfășurată la Ploiești, Moga a terminat pe 2, în limitele categoriei 60 de kilograme. Alături de Moga, în lotul național de cadeți al României se mai regăsesc Gabriel Anghel (CSȘ Șoimii Sibiu), Adrian Băloi (CSM Pitești), Andrei Boldiș (LPS-Libery Oradea), Paul Bolovan (CSȘ Șoimii Sibiu), Paul George Creț (LPS-Liberty Oradea), Marcian Drelciuc (CSȘ Gura Humorului), Ștefan Ghinescu (CSU Pitești), Luis Horga (CSȘ Gura Humorului), Ștefan Petrescu (CSM Mioveni), Andrei Popa (CSM Pitești), Adam Radvanszki (CSȘ Miercurea Ciuc), Szilard Radvanszki (CSȘ Miercurea Ciuc), Sebastian Roșu (CSM Pitești), Ricardo Stoica (LPS-CSȘ Focșani), Antonio Minigote (CSM CFR CSȘ Ploiești). În ceea ce-l privește pe Ștefan Ghinescu acesta este tot un judoka dâmbovițean transferat de CSU Pitești de la CS Târgoviște. De asemenea, în lotul olimpic al României se află și Daniel Natea (+100 kg), fost judoka la CSA Valleriana Târgoviște, iar acum component al lui Dinamo București.